Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Opening multifunctioneel veld Groenoord

Opening multifunctioneel veld Groenoord

Op zaterdag 2 april aanstaande is het na maanden voorbereiden eindelijk zo ver; de opening van het nieuwe en multifunctionele buitenveld op Groenoord! Het nieuwe buitenveld is voorzien van kunstgras. Dit kunstgras is speciaal ontwikkeld voor het spelen van handbal-, voetbal- en hockeycompetities en voldoet aan de gestelde eisen.

De oplevering en opening van het multifunctionele veld gaan we vieren met een mooi gevuld programma met sportieve activiteiten en leuke spelletjes. Onze wethouder Joke Kruit zal het veld officieel openen. Ook staan we stil bij het 60-jarig jubileum van de handbalvereniging.

Het programma

14.00 uur    Spelletjes voor de jeugdhandbalteams (F t/m C-jeugd): stormbaan, Jenga (groot), stokken vangen, groot dartbord, sumo worstelen.

16.00 uur    Officiële opening door wethouder Joke Kruit en contactpersonen van de gemeente. De voorzitters van de Handbalvereniging, Schagen United en Hockeyclub Magnus zijn ook aanwezig.

16.15 uur    Openingswedstrijd: Handbalvereniging Schagen DA1 – Handbalvereniging Schagen DB1 (2 x 15 miunuten)

17.00 uur    Onderlinge ouder/kindwedstrijden (2x 12 minuten) Alle handbalteams tot en met de C hebben zich aangemeld! Heb je je niet opgegeven, maar wil je wel meedoen dan kan dit altijd!

18.30 uur    Einde van alle wedstrijden

20.00 uur    Afsluiting van de feestelijke middag

Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en na afloop krijgen de kinderen patat. De kantine is geopend. Daar kan alleen met pin betaald worden.

De dag wordt georganiseerd met en door vrijwilligers. Helpen jullie na afloop mee met het opruimen van de doeltjes? Vele handen maken licht werk.

We hopen jullie te zien op 2 april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.