Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Binnenkort een sport-bso op Groenoord?

Binnenkort een sport-bso op Groenoord?

Gepubliceerd: 07-06-2021

Al enige tijd hebben we plannen om een bso te starten op Groenoord, het sportpark in de Groeneweg. Samen met een aantal sportverenigingen willen we hier graag een mini-sportcampus oprichten. Wat heel fijn voor de kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers zou zijn, is dat de kinderen dan bij trainingen al op het terrein aanwezig zijn.

Samen met de hockey, handbal en voetbal, hebben we een stichting opgericht: Stichting Sportgebouwen Groenoord (SSG). Deze stichting wil een multifunctioneel, energiezuinig en maatschappelijk verantwoord clubgebouw realiseren voor alle sportclubs op Groenoord. Met hierin voor ons dus ook een sport-bso. Op dit moment willen we de gemeente graag overtuigen van onze plannen. Echter, de gemeente denkt ook nog aan een grote sportcampus in Muggenburg-zuid voor álle sporten in Schagen.

Afgelopen weekend is hierover een artikel verschenen in het Noordhollands Dagblad. Lees hier het hele artikel of lees het artikel via de onderstaande link.

Bovenstaand ziet u een tekening van het clubgebouw, zoals wij dat graag zouden zien. Hiermee willen we onze plannen verduidelijken.

Bron: Website Kinderopvang SKRS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.