Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Informatiebijeenkomst in volle raadzaal

Informatiebijeenkomst in volle raadzaal

In een volle raadszaal in Schagen werd dinsdagavond 11 april een informatiebijeenkomst gehouden over de ontwikkelingen van sportpark Groenoord.

Er is gesproken over de visie en doelstelling van het sportpark. Waar bewegen voor iedere bezoekers hoog op de lijst staat. Straks kunnen opa’s en oma’s die komen kijken bij hun voetballende kleinkinderen tegelijkertijd zelf aan de slag op een beweegplein.

Het is de wens dat er op het sportpark onder andere een nieuw clubgebouw voor de voetbal en hockey komt en een nieuwe sporthal met een dubbele sportvloer en indoor padelbanen. Een eerder plan om padelbanen bij de tennisclub te realiseren kon niet doorgaan in verband met geluidsoverlast. Verder wordt gekeken naar plek voor onder andere beachsporten en basketbal. 

Ook Stichting Kinderopvang Regio Schagen krijgt straks een plek op Groenoord. “Het is voor ons een wens om ook een sportieve opvang te kunnen bieden”, vertelde directeur – bestuurder Mascha de Wit. 

Woensdag 9 mei besluit de gemeenteraad of het project definitief door mag gaan. Bij akkoord is de verwachting dat het 4de kwartaal van 2023 gestart kan worden met de bouw van het nieuwe sportcomplex.

Foto: Noordkop Centraal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.